De werkgroep Bioresonantie voor Dieren (WBD), is opgericht in 2005 en bestaat uit zowel dierenartsen als diertherapeuten die werken met bioresonantie.

Omdat de werkwijze nog vrij nieuw is, ontstond de behoefte om ervaringen te delen en moeilijke patiƫnten met andere bioresonantie gebruikers te kunnen bespreken.

Hoewel elke arts en therapeut zijn eigen werkwijze aanhoudt, is onze gezamenlijke drijfveer om de bioresonantietherapie bij dieren verder te ontwikkelen en te verfijnen. Deze werkgroep is toegankelijk voor een ieder die professioneel met een bioresonantie-systeem werkt bij dieren.

De werkgroep is geen beroepsvereniging. De nadruk ligt duidelijk op het uitwisselen van kennis en ervaring met bioresonantie bij dieren. De aangesloten therapeuten en dierenartsen hebben verschillende achtergronden, ervaring en specialiteiten. Een aantal keer per jaar komt de groep samen voor het bespreken van casuistieken en het verder ontwikkelen van de bioresonantie voor dieren.

Met elkaar hopen wij de bioresonantie voor dieren op een professionele wijze neer te zetten en zoveel mogelijk dieren en hun eigenaren te helpen.

Mocht je vragen hebben of wil je jezelf aanmelden voor de werkgroep, dan horen we dat graag via info@nulldierbioresonantie.nl, of vul het contactformulier in.

Contact